dissabte, 10 de juliol del 2010

Sóc un fracàs com a vulcana



Vulcans do it better...but only every seven years


...Em menje massa el cap, tinc dubtes, les emocions i el sentiments massa a la vista i en lluita continua contra la raó i la lògica....el set és un número que m´agrada pero no per a determinades coses...estic en contra dels matrimonis acordats...és impossible que em faça vegetariana...no sé fer el pessic vulcanià i només sé saludar en la mà esquerra...encara no he pujat les escales del Seleya...

...clar que ni Spock era un vulcanià perfecte....

....i a mí, sempre ho he dit, no m´agrada la perfecció.


Star Trek III.The search for Spock.Returning to Vulcan - James Horner



8 comentaris:

Anònim ha dit...

Fes-te klingon: els klingons conquisten.

Anònim ha dit...

Sincerament, sempre t'he vist un "ramalazo" k-alfa però no volia dir-te'l per no interferir en el teu desenvolupament cultural. Entenc els teus dubtes i contradiccions pel que fa a lo vulcaniá ¡Sou una miqueta conyassos! En el nostre planeta no som exclusivistes, per tant si et decideixes hi ha places lliures en el k-alfapost, l'habitatge és molt barat i la nostra filosofia és tan senzilla que s'aprèn amb una sola mà. Petons galàctics.

Monique LaMer ha dit...

Benvolgut Anònim...
Els klingons són massa violents...i la frangeta em taparia les crestes superciliars...on s´ha vist una klingon en frangeta?...a més jo sóc de les que se mosseguen la llengua per no discutir, i en eixos dents tan afilats em faria una carniceria....
I què vols que te diga? eixes orelles de punta...

Monique LaMer ha dit...

Benvolgudíssim anònim K-alforro...Tens raó: els vulcanians som un poquet punyeters [diplomacia vulcaniana fins al final :)]....però no sé si estic preparada per K-alfa: no creus que seria un xoc cultural massa fort? Els vulcanians tenim molt hándicaps davant la vostra avançada civilització! Per altre costat, m´encanta que en K-alfa les uniques arrugues siguen de riure...necesite sol.licitar la ciutadania al Gran Consell K-alforro o no serà necesari? Puc conservar la doble planetarietat?
I les orelles de punta??
B7s galàctics

Anònim ha dit...

Pots conservar la doble planetarietat, les orelles en punta i romandre en silenciosa concentració/meditació quan ho desitges. Del gran consell k-alforro no et preocupes, estan tan "apajolados" que ni s'assabenten, amb dir-te que uns borg s'han refugiat aquí i els del consell pensen que són... màquines de cafè! Per si vols anar fent boca (amb perdó) pots venir-te a passar unes setmanes i t'aclimates. Et divertiràs! Un petó des de manolilla-city!

Monique LaMer ha dit...

Molt bé, farem una cosa. De moment me quede en este planeta, el hidden, que és meu i mane jo, però no renuncie a la planetarietat vulcana, que tant m´ha costat assumir encara que en limitacions....i durant este estiu, aniré fent viatges a K-alfa per acostumar-me a la idiosincràsia del vostre planeta :)
Llarga vida a K-alfa i a Vulcano!!

un día cualquiera en vulcano ha dit...

Muy bonito, así que como te cuesta ser una vulcana de pro, desertas, no? Deberías tener presente que esa decisión no es sólo tuya a ver si te crees que el Gran Consejo Vulcano va a dejar que se vaya de rositas uno de sus miembros!
Larga y próspera vida!

Monique LaMer ha dit...

Me parece, anónimo residente en Vulcano, que me das un cargo que no tengo [ostento una presidencia, pero en un universo paralelo :)]...lo de formar parte del Alto Consejo Vulcano lo dejo para los mayores, que aún soy muy joven según los stándards vulcanos....pero en cualquier caso, no me voy a ninguna parte, me quedo aquí, porque me ha costado mucho ser una vulcana imperfecta...y soy incapaz de renunciar al sex-appeal de las orejas puntiagudas!
Muchas gracias por tu comentario y larga y próspera vida a tí también!